Steen & Berkhout bouw | Over ons
21205
page,page-id-21205,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
IMAG0686-1024x574

Bouwbedrijf Steen & Berkbouw kan alle werkzaamheden organiseren en uitvoeren, van kleine timmerwerkzaamheden tot een complete woningrenovatie. Betonwerk, timmerwerk, loodgieterwerk en E-installatiewerk zijn werkzaamheden waar ik zelf sterk in ben. Voor overige onderdelen werken wij samen met vaste partners en collegabouwers. Door onze werkervaring bij verschillende aannemers in Utrecht en Amsterdam zijn wij in contact gekomen met veel kundige partijen in alle disciplines. Door de juiste partijen samen te brengen en te coördineren kan Bouwbedrijf Steen & Berkbouw ervoor zorgen dat het gewenste resultaat wordt gehaald.

Bouwbedrijf Steen & Berkbouw kan het gehele bouwproces van een eerste idee tot de uitvoering voor u organiseren. Timmerwerk, installatie, advies en coördineren zijn onderdelen waar wij zelf sterk in zijn. Voor de andere onderdelen werken wij samen met kundige partijen waar we veelal eerder mee hebben samengewerkt.